Сумна новина знову надійшла у нашу громаду.

Переглядів 79

Юрій Миколайович СЛЮСАРПАМ’ЯТАЄМО…

Сини і доньки нашої країни… Мужні, стійкі і сильні. Наші серця плачуть від болю і смутку, коли втрачаємо когось із вас. Коли ворог вирішує вашу долю і сиротить цілі родини.

Із однієї з військових частин Міністерства оборони України в громаду надійшло сповіщення про втрату ще одного нашого земляка, жителя міста Вільногірська – Юрія Миколайовича СЛЮСАРА.

Юрій народився 19 липня 1976 року на Миколаївщині. Там закінчив середню школу, вивчився на водія. В Охтирці Сумської області пройшов строкову службу. Отримав військове звання «старший сержант».

2001 року вже з молодою родиною Юрій приїхав у Вільногірськ. Всі роки працював у ЦГТТ на Вільногірському ГМК. Сім’я виховувала двох діточок, Данила та Вікторію, будувала мирні плани, як і кожний з нас. Але війна зруйнувала спокійний родинний затишок.

28 березня 2022 року Кам’янським РТЦК та СП у Дніпропетровській області Юрія Миколайовича призвано на військову службу по мобілізації. Саме з філії «ВГМК» АТ «ОГХК» він і пішов захищати батьківщину від ворога. Він служив стрільцем-снайпером 1 взводу 2 мотопіхотної роти одного з мотопіхотних батальйонів.

Два роки старший сержант Юрій Миколайович СЛЮСАР віддано і чесно боронив нашу Україну, наш народ від російської навали. 10 квітня 2024 року в результаті здійснення противником скиду вибухового пристрою з БпЛА по позиції підрозділу він загинув. Загинув, виконуючи свій військовий і громадянський обов’язок. Це сталося поблизу міста Вугледар Волноваського району Донецької області.

Вся громада висловлює щирі слова співчуття родині нашого воїна: дружині, дітям, батькам, всім близьким, друзям, колегам по роботі.

Низький уклін Юрію, наша глибока вдячність за подвиг в ім’я миру і вічний наш спомин.
Прощання з Героєм відбудеться у суботу, 13 квітня 2024 року, о 12:00 на площі перед ПКіС «Металург». Шановні жителі громади, давайте разом підтримаємо рідних нашого захисника і проведемо його в останню дорогу.

Поховають Юрія Миколайовича СЛЮСАРА на Алеї Слави міського кладовища.
Вічна пам’ять Герою!

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе